+383 44 26 26 77 Hënë - Shtunë 08:00 - 18:00 Vranjevc "Kodra E Trimave" Prishtine
+383 44 26 26 77 Hënë - Shtunë 08:00 - 18:00 Vranjevc "Kodra E Trimave" Prishtine
Ceritifikuar
Specializuar
100 %
Lider i prodhimit
Numër një
Prodhues dhe Shitës në Rajon
Na kontakto

Koha e dorëzimit të saktë

100% Dorëzuar në kohë

Fabrik me teknologji të lartë

Në fushën e prodhimit të produkteve metalike

Përvojë shumë vjeçare

&
Super çmime për tregun tonë

Historia e kompanisë sonë

Me punonjësit tanë shumë të kualifikuar, ne ju ofrojmë një sërë shërbimesh: nga kangjella të thjeshta dhe parapete deri tek strukturat komplekse të çelikut, ne ofrojmë gjithçka nga një burim i vetëm.

Metal BAU është një kompani lidere në fushën e prodhimit të produkteve metalike.
Specializohet në prodhimin e gardheve, dyerve dhe strukturave metalike.

Ne fituam shumë çmime të fabrikës dhe morëm shumë certifikata, jemi linder

Puna jone

Ne ofrojmë një gamë gjithëpërfshirëse të produkteve metalike për të krijuar vlera për të mbështetur zhvillimin e qëndrueshëm.

Material me cilësi të lartë të prodhuar nga Metal Bau me cilesi të lartë në kualitet.

Metal Bau është një furnizues i madh i produkteve metalike. Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh në këtë industri.

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të produkteve metalike me performancë të lartë.

Metal Bau

Ne ju ofrojmë një sërë shërbimesh, nga kangjella të thjeshta deri tek strukturat komplekse të çelikut.

  Karriera & Punë

  Të punosh në fabrikën e Metal Bau do të thotë të jesh në gjendje t’i përkushtohemi vendosmërisht një gjëje dhe të rritesh prej saj. Si një individ dhe si një e tërë – në një ndërmarrje familjare që krijon produkte interesante në të gjithë botën. Pasi ta provoni, do të dëshironi të qëndroni.

  Dëshmi

  • Metal Bau me korrektesi i ka permbushur te gjitha obligimet dhe me sukses ofron sherbimet cilesore andaj me kenaqesi rekomandojme tek te tjeret…

   BAU MARKET