+383 44 26 26 77 Hënë - Shtunë 08:00 - 18:00 Vranjevc "Kodra E Trimave" Prishtine
+383 44 26 26 77 Hënë - Shtunë 08:00 - 18:00 Vranjevc "Kodra E Trimave" Prishtine
Ceritifikuar
Specializuar
100 %
Lider i prodhimit
Numër një
Prodhues dhe Shitës në Rajon
Na kontakto

Rreth Nesh

Historia e Metal Bau

Metal BAU është një kompani lidere në fushën e prodhimit të produkteve metalike.
Specializohet në prodhimin e gardheve, dyerve dhe strukturave metalike.

Koha e dorëzimit të saktë

100% Dorëzuar në kohë

Fabrik me teknologji të lartë

Në fushën e prodhimit të produkteve metalike

Përvojë shumë vjeçare

Super çmime për tregun tonë

Gjithcka mbi Metal Bau

Pronar & Drejtor: Besnik Imeri
Websitewww.metalbau-ks.com
Tel: +383 44 26 26 77
Email:info@metalbau-ks.com

Me punonjësit tanë shumë të kualifikuar, ne ju ofrojmë një sërë shërbimesh: nga kangjella të thjeshta dhe parapete deri tek strukturat komplekse të çelikut, ne ofrojmë gjithçka nga një burim i vetëm.

Metal BAU është një kompani lidere në fushën e prodhimit të produkteve metalike.
Specializohet në prodhimin e gardheve, dyerve dhe strukturave metalike.