+383 44 26 26 77 Hënë - Shtunë 08:00 - 18:00 Vranjevc "Kodra E Trimave" Prishtine
+383 44 26 26 77 Hënë - Shtunë 08:00 - 18:00 Vranjevc "Kodra E Trimave" Prishtine
Ceritifikuar
Specializuar
100 %
Lider i prodhimit
Numër një
Prodhues dhe Shitës në Rajon
Na kontakto

Telefoni

+383 44 26 26 77 

Email

info@metalbau-ks.com

Lokacioni

Vranjevc “Kodra E Trimave” Prishtine

Na lini informacionin tuaj

dhe ne do të kthehemi tek ju.