Welcome to METAL BAU

Përvojë shumë vjeqare, të trashëguar brez pas brezi

Puna jone​

Dyer me Standarte Europiane

Ne ofrojmë një gamë gjithëpërfshirëse të produkteve metalike për të krijuar vlera për të mbështetur zhvillimin e qëndrueshëm.

Gilindera

Material me cilësi të lartë të prodhuar nga Metal Bau me cilesi të lartë në kualitet.

Konstruksione Metalike

Metal Bau është një furnizues i madh i produkteve metalike. Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh në këtë industri.

nese don me bo uauUU!!
eja ne metal bau

Historia e kompanisë sonë

Me punonjësit tanë shumë të kualifikuar, ne ju ofrojmë një sërë shërbimesh: nga kangjella të thjeshta dhe parapete deri tek strukturat komplekse të çelikut, ne ofrojmë gjithçka nga një burim i vetëm. Metal BAU është një kompani lidere në fushën e prodhimit të produkteve metalike. Specializohet në prodhimin e gardheve, dyerve dhe strukturave metalike.