Historia e Metal Bau?

Metal BAU është një kompani lidere në fushën e prodhimit të produkteve metalike. Specializohet në prodhimin e gardheve, dyerve dhe strukturave metalike.

Drejtor: Besnik Imeri

www.metalbau-ks.com
Tel:+383 44 26 26 77
Email:info@metalbau-ks.com

METAL BAU

Me punonjësit tanë shumë të kualifikuar, ne ju ofrojmë një sërë shërbimesh: nga kangjella të thjeshta dhe parapete deri tek strukturat komplekse të çelikut, ne ofrojmë gjithçka nga një burim i vetëm.